رولت خامه ای از شیرینی های محبوب و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس و مهمانی ها استفاده می شود، در ادامه پخت مرحله به مرحله رولت وبراتون میذارم اگر تمامی موارد ورعایت کنید قول میدم یه رولت مثل رولتهای قنادی داشته باشید
مواد لازم رولت خامه ای
1- تخم مرغ
2- ۴ عدد
3- شکر
4- ۱۲۰ گرم
5- آرد
6- ۱۲۰ گرم
7- عسل
8- ⅕ سوپخوری
9- آب جوش
10- ۲ قاشق سوپخوری
11- عصاره وانیل
12- نوک قاشق چایخوری
13- بکینگ پودر
14- ¼ قاشق چایخوری
15- خامه قنادی به مقدار کافی
مرحله اول تهیه رولت خامه ای
برای تهیه رولت خامه ای خوشمزه به روش قنادی ابتدا از ۳۰ دقیقه قبل تخم مرغ ها را در فضای آشپرخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم با دمای محیط هماهنگ شوند. در ادامه دوتا ظرف یا کاسه انتخاب می کنیم.
مرحله دوم رولت خامه ای
در این مرحله سفیده و زرده تخم مرغ را ازهم جدا می کنیم، سپس جداگانه در هر کاسه قرار می دهیم. در ادامه سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی می زنیم، سپس نیمی از شکر را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم رولت خامه ای
حالا به مدت ۵ دقیقه سفیده تخم مرغ را هم می زنیم تا پف دار شود که وقتی ظرف را بر می گردانیم از ظرف جدا نشود. در ادامه سفیده تخم مرغ فرم گرفته را درون یخچال قرار می دهیم، سپس عصاره وانیل را روی زرده تخم مرغ می ریزیم.
]
مرحله چهارم رولت خامه ای
در این مرحله با دور تند همزن برقی زرده تخم مرغ را هم می زنیم، سپس نیمی دیگر از شکر را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا بافت مواد به حالت کش دار و سفید رنگ در آید.
مرحله پنجم رولت خامه ای
حالا آب جوش را به همراه عسل به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مجددا مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه آرد و بکینگ پودر را درون یک ظرف جداگانه ۲ مرتبه الک می کنیم، سپس مجددا درون الک می ریزیم.
مرحله ششم رولت خامه ای
در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را این بار درون الک میریزیم و طی ۳ مرحله درون مخلوط زرده تخم مرغ الک می کنیم. در ادامه با لیسک مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه مخلوط سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله هفتم رولت خامه ای
حالا مخلوط سفیده تخم مرغ را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در این مرحله فر را روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.
مرحله هشتم رولت خامه ای
در این مرحله درون سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس مایه رولت را روی کاغذ روغنی می ریزیم و پهن می کنیم، سپس با پالت روی آن را کاملا صاف می کنیم. در ادامه سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله نهم رولت خامه ای
حالا اجازه می دهیم نان رولت به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه به طور کامل بپزد و روی آن طلایی شود. پس از گذشت ۱۲ دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی نان رولت طلایی شود، سپس سینی را از فر خارج می کنیم و با یک پارچه تمیز روی آن را می پوشانیم.
مرحله دهم رولت خامه ای
در این مرحله اجازه می دهیم نان رولت به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود. در ادامه با چاقو نان رولت را از سینی جدا می کنیم، سپس نان رولت را درون همان پارچه بر می گردانیم. حالا کاغذ روغنی را از پشت نان رولت جدا می کنیم.
مرحله یازدهم رولت خامه ای
حالا نان رولت را با همان پارچه رول می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند. در این حین خامه قنادی را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی هم می زنیم.
مرحله دوازدهم رولت خامه ای
در این مرحله خامه را به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا فرم بگیرد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه رولت را از یخچال خارج می کنیم، سپس خامه فرم گرفته را روی آن می ریزیم و با پالت روی رولت پهن می کنیم تا به همه قسمت های رولت برسد.
مرحله سیزدهم رولت خامه ای
در نهایت مجددا رولت را رول می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال استراحت کند. پس از گذشت این زمان رولت را از یخچال خارج می کنیم من ازخامه برای روی رولت استفاده کردم وبا کمی سس شکلات روش وتزیین کردم .حتما درست کنید وازخوردنش لذت ببرید.
خوشحال میشم نظر شمارو بدونم. هر پیشنهاد یا ایده ای دارید، با دیگر دوستان به اشتراک بزارید.
پیج اینستاگرام من رو دنبال کنید: پیج اینستاگرام فرشته
instagram.com/pumpkiin_pie
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید