بافت این کیک بین نان و کیک هست وبسیار خوشمزست و چون از شکر خرما استفاده شده تقریبا رژیمی و بسیار مقویه. شیرینی این کیک خیلی کم هستش اگر دوست دارین شیرینتر بشه از ۱/۵ پیمانه شکر خرما استفاده کنید یا یک پیمانه شکر خرما و نصف پیمانه شکر قهوای بریزید.
به اینستاگرام من سر بزنید و نظر خودتون رو بفرمایید instagram.com/pumpkiin_pie
۱ : در ابتدا تخم مرغ ها، شکر خرما و وانیل رو باهمزن میزنیم تا زمانیکه کشدار و حجم مواد دوبرابر بشه
۲ : بعداز اینکه مواد خوب مخلوط شد شیر و روغن رو اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن به هم میزنیم
۳ : در مرحله بعد آردو به همراه بکینگ پودر الک کرده و طی ۲مرحله به مواد اضافه میکنیم وبا لیسک مخلوط میکنیم.
گردو و پودر دارچینم اضافه کرده (پودر دارچین رو با آرد و بکینگ پودر هم میتونید مخلوط کنید) و در فر از قبل گرم شده قرار میدیم.
دمای فر : ۱۷۰
مدت زمان پخت بین ۴۵ تا ۱ ساعت حتما با خلال دندان چک کنید .
نوش جان
من فرشته هستم. امیدوارم از این کیک گردویی لذت ببرید. خوشحال میشم به پیجم سر بزنید و نظرتون رو در ادامه برام بنویسید.
به اینستاگرام من سر بزنید و نظر خودتون رو بفرمایید instagram.com/pumpkiin_pie
