میریم برای درست کردن نان خوشمزه کدو حلوایی .
ابتدا کدو حلوایی و با آب خیلی کم میذاریم آروم بپزه تاجایی که آبی نداشته باشه . روی شیر ولرم ، (طوری که دست ونسوزونه ) ۱ قاشق از شکر دستور میریزیم وبعد مایع خمیر خشکمون و به شیرو شکر اضافه میکنیم آروم به هم میزنیم روش ومیپوشونیم میذاریم کنار تا عمل بیاد وپف کنه حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه.
تاعمل اومدن مایع خمیر، میریم سراغ درست کردن خمیرمون .تخم مرغ و کره به دمای محیط رسیده یا آب شده رو با هم مخلوط میکنیم ، بعد پوره کدو حلوایی واضافه کرده ودر حد مخلوط شدن به هم میزنیم بعد مایع خمیر به دست اومده را اضافه میکنیم و همزمان آرد الک شده را به همراه نمک و دارچین وبقیه شکر در چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم وهم میزنیم . اگر از دستگاه استفاده میکنید به مدت ۵ دقیقه و اگر با دست کار میکنید باید ۱۵ دقیقه خمیرتون و ورز بدید تا خمیر صاف ویکدستی بدست بیاد .
بعداز ورز دادن خمیر داخل ظرف چرب شده قرار داده روش وبا یک کیسه فریزر یا فویل پلاستیکی بپوشونید و یک پارچه روش بزارید و به مدت ۱ ساعت در محیط نسبتا گرم استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه . بعد از اینکه خمیر حجمش دوبرابر شد خمیرو به اندازه دلخواه چونه کنید و داخل قابلمه یا قالب به هر صورتی که دوست دارید قرار بدید .
برای روی خمیر میتونید از رومال ترکیب زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر استفاده کنید و مغزی جات مثل تخم کدو یا آفتاب گردون یا کنجد بپاشید که براق و خوشگل و خوشمزه میشه یا مثل من با الک آرد بپاشید و دوباره نیم ساعت استراحت بدید .
بعد از استراحت دوم قالبمون رو در فر که از قبل روشن کردیم و خوب داغ شده به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار میدیم .
نوش جان
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید