طرز تهیه کیک شکلاتی با شکر خرما
- سه شنبه 9 مرداد 1403
- :views بازدید
- آموزش شیرینی و دسر با شکر خرما
کیک شکلاتی با شکر خرما
مواد لازم:
- آرد: ۲ پیمانه
- شکر خرما: ۱ و ۱/۲ پیمانه (جهت خرید شکرخرما کلیک کنید )
- پودر کاکائو: ۳/۴ پیمانه
- تخممرغ: ۲ عدد
- شیر: ۱ پیمانه
- روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
- آب جوش: ۱ پیمانه
- بکینگ پودر: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- جوش شیرین: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- وانیل: ۲ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- آمادهسازی فر: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
- ترکیب مواد خشک: آرد، شکر خرما، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
- ترکیب مواد مرطوب: در یک کاسه جداگانه، تخممرغها، شیر، روغن و وانیل را با همزن بزنید تا مخلوطی یکدست به دست آید.
- ترکیب مواد خشک و مرطوب: مواد مرطوب را به تدریج به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایهای یکنواخت به دست آید.
- اضافه کردن آب جوش: آب جوش را به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود.
- ریختن مایه در قالب: مایه کیک را در قالب آماده شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.
- پخت: قالب را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که یک خلال دندان تمیز از وسط کیک بیرون بیاید.
- خنک کردن: بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه در قالب خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کرده و بر روی توری خنککن قرار دهید تا کاملاً خنک شود.
جهت خرید شکرخرما کلیک کنید
خرید مستقیم شکر خرما چت واتساپ











اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید