طرز تهیه کلوچه نارگیل با شکر خرما
- شنبه 6 مرداد 1403
- :views بازدید
- آموزش شیرینی و دسر با شکر خرما
کلوچه نارگیل با شکر خرما
مواد لازم:
- آرد: ۲ پیمانه
- شکر خرما: ۱ پیمانه
- کره نرم شده: ۱ پیمانه
- تخممرغ: ۱ عدد
- نارگیل خشک: ۱ پیمانه
- وانیل: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
برای تهیه ی شکرخرما کلیک کنید
طرز تهیه کلوچه نارگیل:
- آمادهسازی فر: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
- ترکیب کره و شکر خرما: در یک کاسه بزرگ، کره نرم شده و شکر خرما را با همزن برقی بزنید تا مخلوطی کرمی و یکدست شود.
- اضافه کردن تخممرغ و وانیل: تخممرغ و وانیل را به مخلوط کره اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود.
- ترکیب مواد خشک: آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید.
- اضافه کردن مواد خشک به مرطوب: به تدریج مواد خشک را به مخلوط کره اضافه کنید و با قاشق چوبی یا همزن دستی مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکنواخت به دست آید.
- اضافه کردن نارگیل: نارگیل خشک را به خمیر اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
- تشکیل کلوچه: از خمیر به اندازه گردو برداشته و به صورت توپ درآورید. سپس آنها را روی سینی فر قرار دهید و با کف دست کمی پهن کنید.
- پخت: سینی را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید یا تا زمانی که حاشیههای کلوچهها طلایی شوند.
- خنک کردن: کلوچهها را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه در سینی خنک شوند، سپس آنها را به توری خنککن منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند.
برای تهیه ی شکرخرما کلیک کنید
خرید مستقیم چت واتساپ












اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید