چیزکیک گیلاس یکی دیگر از انواع چیزکیک های خوشمزه ای است که شما می توانید آن را در هر فصولی با کمپوت گیلاس درست کنید. اما چیزکیک چیست؟
چیزکیک ها از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین دسرهای دنیا هستند که به دو دسته کلی تقسیم می شوند. چیزکیک یخچالی یا سرد و چیز کیک گرم. طعم و مزه چیزکیک گیلاس حرف ندارد و شما با این آموزش ساده آشپزی می توانید چیزکیک گیلاس را با رویه پنیری خوشمزه درست کنید و برای پذیرایی از مهمان های خود استفاده کنید.این چیز کیک در فر پخته میشود که طعمش بی نظیراست.
مواد لازم کیک
1- آرد : ۱۵۰ گرم
2- پودر شکر : ۶۰ گرم
3- کره : ۱۰۰ گرم
4- تخم مرغ متوسط : نصف یک عدد
مواد لازم مایه گیلاسی
1- کمپوت گیلاس ۱ عدد - وزن خشک ۳۵۰ گرم
2- نشاسته :2 قاشق غذاخوری
3- شکر : 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم قسمت پنیری
1- کره : ۶۰ گرم
2- شکر : ۲۵۰ گرم
3- تخم مرغ : ۳ عدد
4- پودر پودینگ وانیلی : ۲ بسته
5- شیر : ۲۰۰ میلی لیتر
6- کوارک یا پنیر خامه ای : ۱ کیلوگرم
مراحل تهیه چیز کیک گیلاس
1. ابتدا خمیر کیک را آماده می کنیم. برای این کار 150 گرم آرد + 60 گرم پودر شکر + 100 گرم کره را باهم ترکیب می کنیم. سپس نصف تخم مرغ را اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا همه مواد باهم ترکیب شوند. حالا مواد را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
2. من برای این کیک از قالب کمربندی 26 سانتی متری استفاده کردم. پس از اینکه شما هم قالب خود را آماده کردید آن را چرب و آرد پاشی کنید. سپس خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و کف قالب پهن می کنیم.
مراحل تهیه مایه گیلاسی
1. در این مرحله گیلاس ها را در یک آبکش می ریزیم و آب آن ها را جدا می کنیم. توجه کنید حتما یک ظرف زیر آبکش بگذارید و آب گیلاس ها را نگه دارید چون به این آب نیاز داریم.
2. حالا 3 قاشق غذاخوری از آب گیلاس ها را به همراه 2 قاشق غذاخوری نشاسته و 3 قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم و بقیه آب گیلاس را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید.
3. در این مرحله ترکیب نشاسته ای را به آب گیلاس در حال جوش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به غلظتی مشابه غلظت پودینگ برسد. بعد از اینکه به این غلظت رسید، گیلاس ها را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود.
4. بعد از اینکه مایه گیلاسی خنک شد آن را به آرامی روی خمیر می ریزیم و فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود
مراحل تهیه قسمت پنیری چیزکیک گیلاس
1. برای این کار در یک ظرف مناسب 60 گرم کره + 250 گرم شکر را به خوبی باهم هم می زنیم و 3 عدد تخم مرغ را یکی یکی اضافه می کنیم. سپس 2 بسته پودر پودینگ وانیلی 37 گرمی را با 200 میلی لیتر شیر مخلوط می کنیم و به ترکیب تخم مرغی اضافه می کنیم.
2. سپس 1 کیلوگرم پنیر خامه ای (پنیر بدون نمک) یا کوارک را اضافه می کنیم و به آرامی مواد را باهم مخلوط می کنیم. ۶۰ گرم کره + ۲۵۰ گرم شکر را به خوبی هم زده و سپس ۳ عدد تخم مرغ را یکی یکی اضافه می کنیم.
3. حالا مایه آماده شده را روی گیلاس ها می ریزیم و آن را در فر از قبل گرم شده به مدت 50 دقیقه می گذاریم تا بپزد. امیدواریم از خوردن این چیزکیک گیلاس خوشمزه لذت ببرید.
خوشحال میشم نظر شمارو بدونم. هر پیشنهاد یا ایده ای دارید، با دیگر دوستان به اشتراک بزارید.
پیج اینستاگرام من رو دنبال کنید: پیج اینستاگرام فرشته
instagram.com/pumpkiin_pie
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید