بافت این کیک بین نان و کیک هست وبسیار خوشمزست و چون از شکر خرما استفاده شده تقریبا رژیمی و بسیار مقویه. شیرینی این کیک خیلی کم هستش اگر دوست دارین شیرینتر بشه از ۱/۵ پیمانه شکر خرما استفاده کنید یا یک پیمانه شکر خرما و نصف پیمانه شکر قهوای بریزید.
۱ : در ابتدا تخم مرغ ها، شکر خرما و وانیل رو باهمزن میزنیم تا زمانیکه کشدار و حجم مواد دوبرابر بشه
۲ : بعداز اینکه مواد خوب مخلوط شد شیر و روغن رو اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن به هم میزنیم
۳ : در مرحله بعد آردو به همراه بکینگ پودر الک کرده و طی ۲مرحله به مواد اضافه میکنیم وبا لیسک مخلوط میکنیم.
گردو و پودر دارچینم اضافه کرده (پودر دارچین رو با آرد و بکینگ پودر هم میتونید مخلوط کنید) و در فر از قبل گرم شده قرار میدیم.
دمای فر : ۱۷۰
مدت زمان پخت بین ۴۵ تا ۱ ساعت حتما با خلال دندان چک کنید .
نوش جان
من فرشته هستم. امیدوارم از این کیک گردویی لذت ببرید. خوشحال میشم به پیجم سر بزنید و نظرتون رو در ادامه برام بنویسید.
دیدگاه ها
ارسال دیدگاهارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
محمد عاشوری
خیلی خوب بود امیدوارم موفق باشید