این کیک یکی از کیکهای شکلاتی هستش با بافت لطیف و مرطوب که به همراه چای و قهوه در کافی شاپ ها سرو میشه و بسیار پر طرداره. شما میتونید باهزینه خیلی کمتر تو خونه این کیک و درست کنیدو از خوردنش لذت ببرید .
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
۴ عدد تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کاملا موادمون کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش ۲ برابر بشه ( این مرحله رو میتونید با دست هم انجام بدید فقط کمی زمان بیشتری میبره ) بعد شیر و روغن اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
بعد به ترتیب پودر کاکائو و آرد و بکینگ پودر اظافه میکنیم و آروم هم میزنیم؛ حتما با لیسک یا ویسک هم بزنید که پف موادتون نخوابه. کف و دیواره های قالبتون رو چرب کنید و موادو درون قالب بریزید و در فری که از قبل روشن کردین با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه و در طبقه وسط قرار بدید.
تا کیکتون آماده بشه تو این فاصله سس رو آماده میکنیم .
شیر، شکر، روغن، پودر کاکائو وشکلات سکه ای و باهم مخلوط کرده روی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا زمانیکه شکلات و شکر کاملا حل بشه.
وقتی کیکتون آماده شد و هنوز داغ هست با سیخ چوبی روی کیک و سوراخ سوراخ کنید سیخ و تا انتهای کیک ببرید کیک رو به هر صورتی که دوست دارید برش بزنید و بعد سس رو روش میریزیم و میذاریم ۱ساعت استراحت کنه
و بعد سس گاناش رو درست میکنیم به این صورت که شکلات تخته ای و خامه رو میریزیم داخل کاسه و روی حرارت کتری قرار میدیم تا کاملا شکلات با خامه ذوب بشن. بعد از روی حرارت برداشته کمی که از دما افتاد روی کیک میریزیم وکیک رو برای چند ساعت درون یخچال قرار داده تا خوب خنک بشه و سس به خورد کیک بره .
نوش جان
۱- دراین مدل کیک حتما از قالب ساده استفاده کنید چون این کیک مرطوب هستش از قالب در آوردنش کمی سخته اگر میتوند تو ظرف های پیرکس درست کنید که باهمون ظرف سرو کنید
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید