یک کیک متفاوت و جذاب با یه بافت پنبه ای. با این کیک میتونین سه طعم شکلاتی و نسکافه ای و وانیلی داشته باشید که میتونه همه سلیقه هارو در بر بگیره. پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و درکنار عزیزانتون ساعات خوشی و رقم بزنید.
در ابتدا تخم مرغ و شکر رو به همراه وانیل خوب مخلوط میکنیم تا جایی که موادتون کرمی و کشدار وپوک بشه . (این کیک رو بدون همزن هم میشه درست کرد فقط این مرحله کمی طولانی تر انجام میشه )
درمرحله بعدی شیر و روغن رو اضافه می کنیم و درحد مخلوط شدن هم می زنیم .
بعد از این مرحله آرد و بکینگ پودر رو که ۳ بار الک کردیم طی ۲ مرحله به موادمون اضافه میکنیم وبا ویسک یا لیسک به آرومی مخلوط میکنیم .
درمرحله بعد موادمونو به ۳ قسمت مساوی تقسیم میکنیم؛ به یک قسمت پودر کاکائو به یک قسمت پودر نسکافه و به قسمت دیگه یک قاشق آرد اظافه می کنیم و آروم مخلوط میکنیم .
کف قالبمون رو چرب کرده و ابتدا مواد سفیدمون رو ریخته و روی اون کمی پودر کاکائو الک میکنیم . (روی همه لایه ها این کارو انجام میدیم این کار باعث جدا شدن لایه ها از هم میشه) درمرحله بعد مواد نسکافه ای رو میریزیم و در مرحله آخر مواد کاکائویی .
در فر که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدیم و تمام.
نوش جان
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید