برخلاف اون چیزی که فکرش رو میکنید این کیک واقعا خوشمزست . حتی کسایی که کدو حلوایی دوست نداشتن بعد از خوردن کیک کدو حلوایی عاشق این کیک شدن حتما بهتون پیشنهاد میکنم یکبار این کیک رو درست کنید ومشتری همیشگیش بشید.
مواد لازم طرض تهیه کیک کدو حلوایی:
آرد : ۲ پیمانه
شکر : ۱/۵ پیمانه
پوره کدو حلوایی آب گرفته شده: ۱ پیمانه
تخم مرغ : ۴ عدد
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
دارچین : ۲ قاشق غذا خوری
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر :۲ قاشق جایخوری
نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری
كدو حلوایی را پوست كنده و به قطعات كوچكتر تقسیم كنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له كنید. ( آب را تا حدی بریزید كه بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و حین پخت همه به خورد كدوها برود).
فر را با حرارت (1۸۰درجه سانتیگراد) روشن كنید تا گرم شود.
آرد، دارچین ، بیكینگپودر و نمك را با هم مخلوط كنید.
تخم مرغها را درون ظرف شكسته و با سرعت بالای همزن بهمدت 5 دقیقه خوب بزنید.
شكر را به همراه وانیل به تخممرغ زده شده اضافه كرده وچند دقیقه هم میزنیم بعد روغن و بعد كدو را به آن اضافه كنید.
درحد مخلوط شدن هم بزنید وبعد مواد خشک ودر دو مرحله به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید دراین مرحله از همزن استفاده نکنید حتما از یه لیسک یا قاشق استفاده کنید و آروم هم بزنید تا پف مواد نخوابه .بعد از این مرحله
مایه را درون قالب بریزید. (اگر قالب شما تفلون نیست، قالب را از قبل كمی چرب كرده و آرد بپاشید)
قالب را بهمدت 40 دقیقه درون فری كه از قبل گرم شده قرار دهید.
كیك را بدون اینكه از قالب خارج كنید، بهمدت 2 ساعت زمان دهید تا خوب خنك شود.
نکته:
متونید ازگردو خورد شده هم برای داخل کیک استفاده کنید حدود نصف پیمانه که خوشمزگیش و چند برابر میکنه .( به همراه آرد اظافه کنید)
برای عطر بیشتر از هل و کمی جوز هندی هم میتونید تو این کیک استفاده کنید
نوش جان
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید