تفاوت عسل خرما و شیره خرما چیست؟
- پنجشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۳
- 423 بازدید
- دانشنامه مواد غذایی
عسل خرما و شیره خرما چه تفاوتی باهم دارن؟
عسل خرما و شیره خرما تفاوت زیادی باهم ندارن. هردو از خرما بدست میان و پروسه ی ابتدایی تهیه یکی هست.
تفاوت اصلی در مراحل بعدی ایجاد میشه که موجب مزه ی بهتر و ظاهر جذابتر و... میشه
معایب و مزایای شیره ی خرما رو کمی شرح میدم:
معایب شیره ی خرما:
1- شیره ی خرما رنگ تیره داره و هنگام استفاده رنگ محصول رو تغییر میده
2- شیره ی خرما طعم تند داره و مصرف تنهایی موجب سوزش و احساس ناراحتی در گلو میشه
3- شیره ی خرما هنگام استفاده در محصول موجب تغییر طعم میشه و در کلیه ی موارد این طعم و بو احساس میشه
4- شیره ی خرما درصورت اصل بودن بعد از مدتی ته نشین میشه و در ظاهر شکرک میبنده. البته این عیب نیست. نشانه ی سلامت محصول هست که کاملا طبیعی هست
5- شیره ی خرما معمولا رقیق هست(بجز محصولات معتبر) شکلی شبیه به شربت داره و این صرفه ی اقتصادی برای مصرف کننده رو نداره (پرداخت پول زیاد و دریافت محصول با آب زیاد)
مزایای شیره ی خرما:
1- شیره ی خرما سرشار از ویتامین های مفید خرماست
2- شیره ی خرما شیرین کننده ی محبوب و سالم هست
3- شیره ی خرما در بسیاری از محصولات قنادی، کیک و کلوچه و صنایع غذایی استفاده میشه و کاربرد داره
معایب و مزایای عسل خرما رو کمی شرح میدم:
معایب عسل خرما:
1- عسل خرما درصورت نگهداری در جای سرد، در زمان طولانی رسوب میبنده درست مانند شیره خرما که این بخودی خود مزیت کالاست و نشانه ی سالم بودن و ارگانیک بودن هست. البته این مورد در عسل خرما با حرارت دادن به روش بنماری قابل حل هست و به شکل اویه برمیگرده
2- در نگاه اول کمی گرونتر از شیره ی خرماست ولی با توجه به غلظت بالای محصول، و چگالی موجود در عسل بطور تغریب در محاسبات نهایی یک قیمت هستند. چون میزان مصرف کم عسل چند برابر شیره عملکرد داره.
مزایای عسل خرما:
1- عسل خرما سرشار از ویتامینهای مفید خرماست
2- عسل خرما یک شیرین کننده ی قوی و بسیار جذاب هست که از شکر سفید قدرت بالاتری داره
3- عسل خرما هیچ طعم یا بویی در محصولات نهایی شما ایجاد نمیکنه
4- عسل خرما تغییر رنگ و تغییر ساختار در محصول شما ایجاد نمیکنه
5- بزرگترین ویژگی عسل خرما تحمل دما بالای 160 درجه هست که این مزیت در پخت شیرینی و کیک و صنایع غذایی بسیار مهم هست. لازم به ذکر است درصورت ایجاد دما هیچ تغییری در کیفیت عسل ایجاد نمیشه.
قابلیت تحمل دمای بالا در عسل خرما میتونه بهترین گزینه برای پخت مرباجات باشه بجای شکر سفید از ویتامینهای سرشار در عسل نیز بهره ببرید
6- عسل خرما بسیار غلیظ هست مثل عسل زنبور و این ویژگی موجب میشه در تزیینات شیرینی پزی، کافه رستوران ها و ویتامین سراها بسیار محبوب باشه. چون قیمت کم، طعم عالی و ظاهری جذاب داره
در انتها بطور خلاصه عسل خرما محصول بدست آمده از شیره ی خرماست و بدون معایب شیره ی خرما
لازم به ذکر است شرکت شیلزو با برترین امکانات و تکنولوژی روز در تولید و تامین عسل خرما با بالاترین کیفیت ممکن آماده ی خدمت رسانی به قنادی ها، آشپزخانه ها، صنایع کیک و کلوچه و بازرگانان جهت صادرات می باشد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید
آدرس ایمل: shilzo.r.p@gmail.com
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید