طرز تهیه پای سیب با عسل خرما
- سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳
- 255 بازدید
- انواع شیرینی، کیک و غذا با عسل خرما
پای سیب با عسل خرما
این پای سیبی که با عسل خرما تهیه میشود، طعمی شیرین و میوهای دارد که برای فصول سرد سال بسیار مناسب است.
- مواد لازم:
- خمیر پای: ۱ بسته
- سیب: ۴ عدد
- عسل خرما: ۱/۲ فنجان ( خرید عسل خرما کلیک کنید )
- دارچین: ۱ قاشق چایخوری
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- دستور تهیه:
- سیبها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید.
- سیبها را با عسل خرما و دارچین مخلوط کنید.
- خمیر پای را در قالب پهن کنید و مخلوط سیب را روی آن بریزید.
- کره را به قطعات کوچک تقسیم کنید و روی مخلوط سیب بگذارید.
- خمیر پای را روی مخلوط سیب بپوشانید و لبهها را به هم بچسبانید.
- پای را به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
جهت خرید عسل خرما کلیک کنید
خرید مستقیم عسل خرما چت واتساپ
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید