طرز تهیه سوپ عدس با عسل خرما و لیمو
- دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳
- 420 بازدید
- انواع شیرینی، کیک و غذا با عسل خرما
سوپ عدس با عسل خرما و لیمو
این سوپ عدس با عسل خرما و لیمو طعمی ترش و شیرین دارد که برای یک وعده غذایی گرم و مقوی مناسب است.
- مواد لازم:
- عدس قرمز: ۱ فنجان
- پیاز خرد شده: ۱ عدد
- عسل خرما: ۲ قاشق غذاخوری ( خرید عسل خرما کلیک کنید )
- آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده: ۲ حبه
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- آب مرغ: ۴ فنجان
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- دستور تهیه:
- روغن زیتون را در یک قابلمه گرم کنید و پیاز و سیر را سرخ کنید تا نرم شوند.
- عدس را اضافه کنید و به مدت ۲-۳ دقیقه تفت دهید.
- آب مرغ را اضافه کنید و به جوش بیاورید.
- عسل خرما، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا عدسها نرم شوند.
جهت خرید عسل خرما کلیک کنید
خرید مستقیم عسل خرما چت واتساپ
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید